HTML

Feri tanácsai

"Aki egyszer belekóstolt abba, hogy mit jelent egy jó számítógép és mondjuk belépett vele a világhálózatba, az átéli a század csodáját!"

Friss topikok

  • Benedic: Én négyfejes vhs magnóval vettem fel, ezért kicsit jobb lett :-) www.youtube.com/watch?v=9VxTZGqM_3M (2012.05.07. 16:44) Érettségi
  • Arbroad: folytatást!!! (2012.04.20. 01:12) Mikroszoft 95 - az első lépések

Címkék

Alkohol

2012.05.06. 15:54 augusztino

Kellemetlen dolog történt a minap... Egy kicsit felöntöttem a garatra és hát elhangoztak olyan dolgok, amiknek nem kellett volna elhangozniuk. Éppen ezért arra gondoltam, hogy ha már nem fáj a fejem, kicsit beszélhetnénk az alkohol okozta problémákról (hátha Matyi egyszer idetéved).

Na, tehát ugye ez volt tegnap:

 

Az alkohol potenciális sejtméreg, ezt már régóta tudjuk. A fenti videó jól szemlélteti, hogy mi mindenre tud hatással lenni. Tegnap este híján volam a józan ítélőképesség, az artikulálás, valamint az egyenes járás képességének. Első ránézésre ez nem tűnik nagy problémának, de azért gondoljuk csak át: lehetett volna nagyobb gond is. Túl a dehidratáltságon, az esetleges hányáson, illetve a mai napi fejfájáson leeshettem volna például a tetőről, mint az a szegény munkás, aki a házat építette.

Róla a mai napig nem derült ki, hogy munkás vagy katona. Ma már arra gyanakszunk, hogy valaki dzsinát tett a reggeli üveg sörébe, bár erről Magenheim doktor annak idején még nem volt meggyőződve.

A lényeg, hogy mindig gondoljátok el, mentek-e haza vagy tetőre sörözés után, mert mindkettőnek meg lehet a maga veszélye...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferivagasi.blog.hu/api/trackback/id/tr654491620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása